M HKA gaat digitaal

Met M HKA Ensembles zetten we onze eerste ├ęchte stappen in het digitale landschap. Ons doel is met behulp van nieuwe media de kunstwerken nog beter te kaderen dan we tot nu toe hebben kunnen doen.

We geven momenteel prioriteit aan smartphones en tablets, m.a.w. de in-museum-ervaring. Maar we zijn evenzeer hard aan het werk aan een veelzijdige desktop-versie. Tot het zover is vind je hier deze tussenversie.

M HKA goes digital

Embracing the possibilities of new media, M HKA is making a particular effort to share its knowledge and give art the framework it deserves.

We are currently focusing on the experience in the museum with this application for smartphones and tablets. In the future this will also lead to a versatile desktop version, which is now still in its construction phase.

Italian School, 2001

Video, 00:25:00.

Bratkov sergey italian%20school 2001 video%20still1 ©image: video still

Collection: Collection M HKA, Antwerp.

Het videowerk Italian School fungeert als ondersteuning voor de fotoreeks die dezelfde naam draagt. De video bevat de gehele performance van de bijbelse verhalen, en maakt duidelijk dat Bratkov geen misbruik maakte van de onwetendheid van de kinderen over de symboliek van de performance. Bratkov heeft zelf als kind ook tijd doorgebracht in de instelling waar de kinderen wonen, en maakt van de gelegenheid gebruik om een praatje te maken met de nieuwste bewoners van de instelling.

Toevoegen aan je lijst

Kunstenaar

1336123694

> Sergey Bratkov.

Tentoonstellingen & Ensembles

Ragimov  kerim  human project. portrait nrs  005  1994 2003  foto a4a vzw

> Tentoonstelling: Horizons of Reality. M HKA, Antwerpen, 15 March 2003 - 01 June 2003.

Menlibayeva  almagul  steppen police  2010  photo the artist

> Ensemble: EUROPE AT LARGE.